Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Alette Verhagen en ik ben helemaal in mijn element met verf, kleur en kwasten. Hiermee werken is voor mij een fantastische manier om te laten zien wat er in mij leeft. Het geeft me de gelegenheid om voor een tijd in mijn eigen wereld te zijn, los van alledaagse zaken. Binnen in die eigen wereld verras ik mezelf door de mogelijkheden die kleuren mij bieden. Iedere kleur op zichzelf verwoordt voor mij een eigen sfeer en gemoedstoestand, afhankelijk van hoe ik mij op dat moment voel en de wereld ervaar. Voor mij wordt de wereld mooier als ik geschilderd heb. Ik creëer als het ware mijn eigen wereld naast de bestaande wereld. Schilderen is daardoor voor mij een essentieel deel van mijn leven.

De afgelopen jaren heb ik ‘de Kleine Tiki’ (school voor kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling) gevolgd, waar met creativiteit op een speelse manier gewerkt wordt aan zelfonderzoek en kwaliteit geven aan je leven en je werk. Deze jaren waren voor mij één grote speeltuin, waar ik me als een kind kon uitleven met mijn creativiteit, waarbij ik ook nog eens het nodige leerde op het gebied van kunstzinnig dynamisch coachen. Vooral het plezier om ons als mens uit te drukken in verf, klei, zang, dans en spel is als voedsel voor onze ziel en kan heel verhelderend zijn als we met levensvragen worstelen.

Verder exposeer ik regelmatig met mijn eigen werk op diverse locaties. Mijn werk is heel divers, waarbij vooral mensen en portretten centraal staan. Daarnaast heb ik een praktijk in kunstzinnig dynamische coaching.

Mijn houten panelen waren o.a. te zien op diverse exposities. Je kunt nog even rondlopen op de expositie.

Statenlaan 61
5121 HB Rijen
tel: 0161-223500