Workshops en cursussen

‘Schilderen? O néé…. dat kan ik niet!’

Vroeger toen je klein was, twijfelde je niet aan je creativiteit en kunstzinnigheid. Je dacht niet na of je het wel goed of fout deed, sterker nog: dat kwam niet eens in je hoofd op! Zingen, tekenen, schilderen, boetseren, dansen, spelen, creëren en genieten deed je van nature. Vanzelfsprekend!

Dat plezier in creëren wil ik je door middel van mijn workshops weer laten ervaren. Het is daarbij niet nodig om schilderservaring te hebben. Mede daardoor zijn mijn workshops en cursussen toegankelijk voor iedereen die maar wilt. Want niet het schilderresultaat is het doel, maar het schilderen zelf. Ik werk met geleide opdrachten, zodat je daar houvast aan kan hebben. Tijdens het schilderen heb ik koffie en/of thee met wat lekkers. Aan het eind van de ochtend evalueren we je werk en hoe je het ervaren hebt om creatief bezig te zijn geweest.

Mijn workshops en cursussen onderscheiden zich door mijn persoonlijke aanpak. Door middel van creativiteit wil ik je de gelegenheid bieden om even helemaal met iets anders bezig te zijn dan je wellicht gewend bent. Je zult merken hoe fijn het is om in opperste concentratie met verf, kleur en kwasten bezig te zijn. Tijd en ruimte bestaan eventjes niet meer. Je kunt het zien als een cadeau voor jezelf. Het is iedere keer weer een verrassing wat er aan creativiteit naar boven komt. Je zult verbaasd zijn over jezelf!